Fifty Scents

Julklappstipsen del 3

URB128-2
En bra ögonskuggspalett innehåller en highlighter och två kontrasterande färger, som kompletterar varandra bra. Så att man kan lägga en färg på locket, en i vecket och en highlighter under ögonbrynets yttersta kant.
Den här paletten, Naked 2 Basics, från Urban Decay är imponerande i sin användbarhet. Den allra mörkaste kan dubbla som en tunn eyeliner med den rätta penseln, Den rödbruna Cover är superfin som inramning på både över- och underfransen. Och så är det bra kvalitet på skuggorna, de är smidiga och sitter bra. Ännu bättre med en primer från UD såklart. Och priset – 245 kr – är absolut överkomligt även om dosan är extra liten.
bjorkanberries-doftljus-morsdagJag kommer att resa bort igen, tillbaka till LA. Jag är ju där några månader om året, i alla fall två. Men nu ska jag passa på att resa dit lite längre. Jag åker i mellandagarna och stannar till mars. Och jag tar alltid med mig presenter till mina amerikanska vänner. En uppskattad grej är de här miniljusen från Björk & Berries. Inte bara är de svenska, de har poetiska, nordiskt klingande namn också som “Never spring” och “White forest“. Och så luktar de såklart fint. Några Happy Socks brukar också slinka ned, de är lätta att skicka också. Ett färgat läppbalsam från Estelle & Thild brukar också gå hem bland mina eco beauty-fixerade vänner. Just nu säljer de för övrigt ett trepack för 299 kr. Jag köper ett och distribuerar ut ett var till mina jänkarvänninor.
Damn_Handsome_Beard_Kit_13__33627.1425812295.800.800
Sen har jag ju redan pratat om skägg och killar och killar och skägg. Och allt som hör skägg till. Men här är ytterligare ett litet tips, en söt liten burk med skäggrejer och en lustig kam. 320 kr. Ett rart litet paket till någon rar, skäggig person.
large
Och just det, vad gäller presentboxar av grejer så kan man mycket väl (tycker jag) köpa en sådan och sedan dela upp lite snyggt. Som här, en fin samling “caviar sticks” från Laura Mercier för 620 kr. Alla färger passar inte alla, man kan dela. Däremot passar caviar sticks i stort sett alla, man kan sudda fint med dem så att man får allt från en äkta smokey eye till en skönt avslappnad skugga bara. Precis den typ av produkt (även i storlek) som passar så himla utmärkt att ha i handväskan eller i ett litet, litet paket som man hänger i granen, skickar i ett julkortsbrev eller ger till sig själv. God jul!

Etiketter:

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen