Fifty Scents

Prognoser

ysl
Knappt har man varit i LA i 24h innan jag handlat både lip tint och cheek tint. Och jag som har absolut köpstopp på sånt. Men vad gör man? Jag är helt inne på “berry lips” just nu, det passar så oerhört fint till blek hy med kallt rosa kinder. Gick in i Fresh-butiken och det krävdes oerhört mycket av mig för att motstå köp. Att lämna den butiken tomhänt är för mig en stor bedrift. Så grattis till mig.
Och just det, i vår kommer de här härliga rougen i gelform från YSL. fantastisk konsistens, som en viktlös gel som vackert glider på och sjunker in och ger den mest naturliga färgen i världen trots att man normalt sett inte har lätt orange kinder. En revolutionerande uppfinning. Kan man inte tillverka foundations som känns och funkar på samma sätt?
Vad vill jag säga med denna stream of consciousness egentligen? Jo, att det inte är särskilt märkligt att jag letar upp Fresh-butiker och affärer som säljer fina lip tints jag förälskar mig i men inte behöver. Det man får minnas är att det härligt nog fortsätter att komma nya, fina produkter. Nya innovationer, nya färger. Att inte köpa ännu ett läppbalsam från Fresh är alltså egentligen inte ett nederlag eller liknande, det är bara ett sätt att lämna fönstret öppet för det som komma skall 2016. Det som alltid kommer, det som alltid finns där – det nya!

Kram och gott nytt år på er.

Eder
Fifty

Etiketter None

3 kommentarer till “Prognoser”

 1. Lotta Losten
  on Dec 31st, 2015
  @ 11:27 pm

  Jag köpte ett cheek tint-stift på Anthro som jag älskar som en besatt! Var skeptisk först, men förpackningen var ju så snygg. Och hjälp så bra det är!

 2. Cecilia
  on Jan 4th, 2016
  @ 2:11 pm

  Vad köpt du för lip tint? Vill ha tips!

 3. Agnes
  on Jan 8th, 2016
  @ 5:57 pm

  Hej!

  Jag har läst den här bloggen så länge nu (läste även jazzhands) och måste bara säga att din blogg är ett av mina favoritstopp på den (tyvärr) dagliga blogggenomgången. Som en lugn röst som berättar att visst är livet melankoliskt då och då, men ändå, eller på grund av det, påminner om det fina i doften av syrén eller det tillfredsställande i att ägna sig åt lite hudvårdsnörderi.

  Så till min fråga. LA. Jag har förstått att det är en stad som ligger dig varmt om hjärtat och då jag ska dit om någon månad hade jag älskat att höra några tankar om staden. Behöver verkligen inte vara någon guide i klassisk mening (ta inte bussen! universal studios har kortast kö på tisdagar!) utan mer något nedslag eller två. Vart föredrar du att spatsera omkring en söndagsförmiddag? För att njuta av en vår som ännu inte anlänt till Sverige, vart skulle du gå? Vart är bästa stället att äta middag, känna att man är utomlands och filosofera kring hårtvättar? Vart går du och doftar på parfymer eller testar lip tints?

  Oavsett LA-inlägg eller inte, du är hur bra som helst och du (med pojkfröken) väckte mitt parfymintresse. tack!

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen