Fifty Scents

Beach hair och andra lögner

pismo
Idén om “beach hair” är förstås superhärlig. Naturliga vågor, en schysst “jag bryr mig inte/huvudsaken är att man har kul”-attityd. Men i verkligheten trasslar håret till sig, fastnar i lipgloss och bildar ett rufs som påminner mer om sju svåra år/The Revenant än bekymmersfri och solig surftillvaro.
Fast jag gillar det. Jag gillar det demokratiska i det, allas hår blir rufsiga längst ute på piren där stora pelikaner med pliriga ögon spanar på fiskarna och hoppas på en godbit. Jag gillar att kinderna blir lätt rosa av vind och kvällssol.
Jag är vid kusten. Har med mig den minimala, som Philosophys Clear Days Ahead. Allt handlar om fukt och exfoliering. Bra tub, dryg creme, huden blir silkeslen och totalt återfuktad. Kostar 40 dollar men jag motiverar köpet med att jag testar inhemska produkter när jag är i USA som en del av min research, bloggyrke och så vidare. Livslögner är viktiga ibland.
Eyelinern lever farligt i fukten från vågorna, jag övergår till kajal. Chanels vattenfasta gör jobbet. Rullar upp jeansen lite grann, känner mig djärv och chic när jag gör det, och är team creme blusher all the way. Åh så svårt det ska bli att lämna denna tillvaro och komma hem igen.

Etiketter None

2 kommentarer till “Beach hair och andra lögner”

 1. Maria
  on Jan 26th, 2016
  @ 10:40 pm

  <3

 2. t-anna
  on Jan 29th, 2016
  @ 9:17 pm

  Nu har jag alltså en helt feltajmad fråga, men eftersom jag kommer att vara i sverige nästa vecka (igen, jag tror jag frågar varje gång jag åker), vad ska jag passa på att köpa? Tänker mest på den sortens saker som finns lite överallt, eftersom det inte är en nöjesresa utan jag håller mig i Småland.

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen