Fifty Scents

En koffert till resan

Kicks
För övrigt älskar jag den här lilla kofferten från Kicks. Som koffert är den liten men som sminknecessär är den stor. Vilket är superbra om man vill ha med sig burkar och borstar och annat som tar plats. Man öppnar den som en “läkarväska”, alltså med styva blixtlåsgarnerade sidor. Den öppnas och blir till en fyrkant, kan man säga.
Äsch, vad jag förklarar dåligt.
Jag får försöka med fakta istället: 25 cm bred och 19 cm hög. Det är ändå stort och bra. Konstskinn och inte äkta. What’s there not to like? Skulle väl vara blixtlåset då, som är aningen meckigt på grund av stålgrejen/koffertgrejen.
Finns förresten i guld också. Kostar 299 kr.

Etiketter None

En kommentar till “En koffert till resan”

 1. Michaela
  on Jul 11th, 2016
  @ 8:09 pm

  Hej!
  Jag har aldrig riktigt brytt mig om parfym, att dofta något speciellt.
  Men nu från ingenstans så har det blivit en fixering. En ouppnådd fixering att hitta min parfym.
  Den enda doft som jag spontant kan säga att jag verkligen älskar är jasmin. Jasminblommor på en buske en varm, solig, tyst sommardag. På asfalt eller vid en veranda. Jag tänker att det doftar solvarma jordgubbar, nybadad hud och fuktig frottéhandduk, utan att ha lagt ner någon forskning på det.
  Men jag har så svårt för den parfymiga varianten av den. Gillar egentligen inte det vassa i det som jag associerar till parfymdofter. Citrus går bort. Och får för mig att blommigt ofta känns ganska vasst? Och att gå in på Åhlens och lukta säger mig ingenting… blir bara snurrig. Skulle vara så roligt om du kunde guida mig i något förslag och där ifrån iallafall kunna navigera.
  Är mycket öppen fören annan typ genre. Jasmine är inget måste. Men det är verkligen ett lyckorus.
  Ha det fint!

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen