Fifty Scents

Hello vintage

vintagepalette
Man kan tycka vad man vill om att den heter Vintage Effect Filter, ungefär som ett Instagramalternativ, men den här paletten från Sephora är den mest användbara jag sett på år och dar. Finns i tre versioner med tio skuggor med inspiration från 70-talet (really? Tycker de är rätt tidlösa) men den här är utan tvekan min favorit. En bra blandning av skimmer och matt, och i en fantastisk färgskala som drar åt det lite bleknade. Och ja, det är väl där namnet kommer in: likheten mellan färgerna på ett gammalt polaroidfoto. Alla rätt där tycker jag. Använder nu den gråbruna skuggan och den gammelrosa varje dag här på den kaliforniska kusten där det känns som om man lever i en film vad man än gör.

De är inte särskilt kraftigt pigmenterade. För mig är det okej, man kan bygga med dem. Man kan använda dem med blöt pensel om det är mer färg man vill åt. Och priset 285 kr får ändå ses som prisvärt för tio skuggor.

Etiketter None

En kommentar till “Hello vintage”

  1. Catharina
    on Aug 3rd, 2016
    @ 2:01 pm

    Jag köpte Sunbleached-varianten och blev så besviken… Visst att de flesta skuggorna är ljusa men de ger absolut noll färg. De ljusa matta är väldigt kritiga och försvinner någonstans mellan penseln och huden… Trots primer. Men tur att du är nöjd med denna!

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen