Fifty Scents

Lite ödmjuk tacksamhet bara

tack
Bara en rad för att tala om att det bästa med Fifty Scents är läsarna. Ni. Att få vackra, tankfulla, roliga, smarta, filosoferande frågor från er är skälet till att bloggen lever. Det är i alla fall det roligaste jag vet att få svara på en fråga som ni ger mig förtroendet att svara på. Det är också ett skäl till att bloggen inte uppdateras varje dag. Får jag ett förtroende, om någon ber mig och råd eller hjälp, vill jag kunna skriva ett genomtänkt svar.

Fortsätt hemskt gärna att prata med mig på caroline[at]rodeo.net

Ni gör mig så glad och pepp och tacksam!

Caroline

Etiketter None

5 kommentarer till “Lite ödmjuk tacksamhet bara”

 1. Mary
  on Oct 11th, 2016
  @ 10:12 pm

  Visst var du med i senaste Kicks medlemstidning? Bra skrivet!

 2. Caroline Hainer
  on Oct 12th, 2016
  @ 3:06 am

  Åh! Jo men det var jag. Och så skriver jag skönhetssidorna i Icon. Rekommenderar dem, där skriver jag ofta en längre krönika/spaning/analys.

 3. Mary
  on Oct 12th, 2016
  @ 7:00 am

  Åh, ska kolla in icon oxå!

 4. Edith
  on Oct 12th, 2016
  @ 3:51 pm

  Jag kommenterar typ aldrig men läser noggrant. Du är underbar och precis en sådan röst jag vill lyssna på då det kommer till skönhet – god smak, djup, intelligent.

 5. Isabelle
  on Oct 15th, 2016
  @ 7:59 pm

  <3

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen