Fifty Scents

Jag gör en pudel! Jag tar tillbaka!

8809989111838

Till alla som jag genom ett tidigare inlägg fick att köpa Benefits Air Patrol vill jag be om ursäkt. Kan inte längre stå för den här produkten, kan inte längre rekommendera den. När det dessutom finns så många andra bra ögonprimers (NARS, Urban Decay, Lumene…) så ter sig min initiala entusiasm som superlöjlig.

Förlåt.

Den är visserligen täckande och fint utjämnande, det kan jag fortfarande intyga. Men produkten torkar på applikatorn, den blir svårare att använda efter bara någon vecka eller två. Eller tre. Hur som helst. Den torkar, smular.

Den är helt enkelt inte toppen. Eller ens bra. Den är okej, medioker. Och jag ogillar att jag var så ivrig att jag rekommenderade den efter bara någon test.

Etiketter None

2 kommentarer till “Jag gör en pudel! Jag tar tillbaka!”

 1. Emilie Rinse
  on Oct 23rd, 2016
  @ 7:42 am

  Hade exakt samma upplevelse av They’re Real eyelinern. Skitbra först men helt omöjlig att använda inom ett par veckor. Så besviken.

  Antar att det är en av fallgroparna när det kommer till gimmicky packetering.

 2. Caroline Hainer
  on Oct 23rd, 2016
  @ 10:08 pm

  Emilie, snacka om “se bra ut i teorin men inte i praktiken”. Höll på att bli vansinnig på den där manicken!

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen