Fifty Scents

Julgrejer x 3

rhubarbe

En bra grej med jul ändå, förutom att man kan önska sig flärdiga saker, är alla presentförpackningar som kommer fram. Som den här fina kartongen med Rhubarbe-grejer från Hermés! En fruktigt, fuktig och söt doft av rabarber som passar alla åldrar, alla tillfällen. Och hur fina är inte flaskorna? Finns både online och i butik (varuhusen) dessutom. Kostar runt 1000 kr förstås men mervärde ändå i de små bonussakerna? Dessutom superfin ask. Kolla bara:

gift

Benefit kör lite mer avantgarde med stora hattbeprydda plåthuvuden fulla med saker. Också prisvärda, en femhundring för några av de absolut bästa produkterna i sortimentet: den matta bronzern Hoola, toppmascaran RollerLash, primern POREfessional och klassikern Benetint.

girlesque-hero

Annars är Summer Hill kanske inte det juligaste namnet på en produkt men vill man sprida lite solsken, engelsk lanttrivsel och samtidigt mysa av en söt presentförpackning tvålar under hundra kronor (!) så ska man naturligtvis passa på att köpa ett trepack från Crabtree & Evelyn från Eleven just nu. Trevlig gå bort-present om inte annat.

101640~nocolor

Etiketter None

5 kommentarer till “Julgrejer x 3”

 1. A
  on Nov 25th, 2016
  @ 2:44 pm

  Hej!
  När jag tvättade ansiktet med Shisedios Benefiance Creamy Cleanser i morse kom jag på att jag vill lukta så. Tycker att den doftar så elegant och diskret pudrigt. Har du tips på någon doft som luktar som den cleansern?
  A

 2. Frances
  on Nov 25th, 2016
  @ 5:53 pm

  Åh, jag önskar att jag gillade rabarberdoften från Hermés men på mig luktar den bara svett, alltså den lukten som uppstår när svett blandas med en sötsliskig deo . Vet du någon annan parfym med rabarberdoft (älllllskar ju rabarderdoft) som inte är lika söt?

 3. Annahita
  on Nov 28th, 2016
  @ 8:57 pm

  ÄLSKAR Summer Hill! Så otroligt drömsk.

 4. Maria
  on Nov 28th, 2016
  @ 10:56 pm

  Kära kära fifty! Jag letar efter ny parfym och eftersom du gav så bra tips senast (älskar både Dover street Market och Pampas humedas tack och bock) så testar jag dig igen. Jag älskar julkryddor. Glögg liksom! Men vill inte dofta glögg på riktigt. Men så där varmt, mysigt och lite sexigt. Samt med nån stramhet i. Jag har testat följande: spicebomb – luktar efter två min enbart läder på mig, jag gillar inte läder. Conme de garcons white – i provflaska ljuvlig, men när jag testade i butik på huden för.. blommig/spritig. Diptyque – eau duelle – gillar! Men kanke lite mer oumpfh? Biblioteca de Babel – fuegoia – lite för mycket kaka.

  Jag skulle vilja ha kryddor, mjukhet som en sammetsklänning och så den där stramheten som blir om en klappar sammet åt fel håll. Sexig men inte enkel liksom. Tacksam för alla tips! Och god jul!

 5. M
  on Dec 5th, 2016
  @ 2:03 pm

  Jag försöker också igen, eftersom jag gärna vill kunna önska mig en ny doft till jul och älskar dina analyser och tips..
  Letar puder, trä, mossa, dimma, fikon, dämpade vita blommor, gröna blad..
  Eller ska jag bara tillbaka till Infusion d’Iris och SheWood?

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen