Fifty Scents

Oh Madonna

01_mdna

Hur är Madonnas hudvårdsserie egentligen? Inte många på denna sida jordklotet vet. Produkterna i serien MDNA finns fortfarande bara tillgängliga i Japan och Kina. De  lanserades i Hong Kong under radarn 2014 utan större lanseringskampanj. Japan fick tillgång tidigare i år.

Men kollektionen verkar hyfsat stor ändå med allt från lermasker till serum, även om det är märkligt att den engelska versionen av hemsidan fortfarande är “under construction”. Är det så likt Madonna verkligen? Å andra sidan känns det helgjutet “lost in translation”-aktigt med sloganen “Beauty, a connection to the soul”. Vad betyder det ens? Ingen aning.

Produkterna är vansinnigt fula. Också märkligt. Men å andra sidan inte superlångt ifrån Armanis dyra Nera-kräm för fyra tusen och några procent La Prairie som också har skrattretande priser så någonstans ska väl dessa fulingar signalera lyx och dyr prislapp.

Etiketter None

En kommentar till “Oh Madonna”

  1. Sara
    on Jan 6th, 2017
    @ 11:53 am

    Hej, jag har en fråga angående kombon parfym + brustet hjärta. Jag blev dumpad för första gången för ett par månader sen och fast jag mår lite bättre nu så har jag lätt för att bli ledsen så fort jag tänker på honom och har inte kommit över honom än. Under hösten och vintern (innan, under och efter uppbrottet) har jag burit Prada Candy, som jag gillar, men den börjar ta slut och jag börjar bli sugen på att prova något nytt.
    Jag har varit sugen på Miss Dior Hair Mist. Men jag är lite orolig att om jag börjar använda en ny doft så kommer jag börja associera den med att känna mig ensam, övergiven och oälskad. Och jag vill inte förstöra en fin parfym på det sättet. Vad tycker du? Jag vill ju ändå lukta gott och känna mig fin.

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen