Fifty Scents

Välkommen, australiensisk surfarhud!

becca-foundation-finder-tan

Nu har jag haft turen att få kolla in vårnyheterna som kommer till Sephora och jag kan säga så här: våren ser ändå lite ljus ut, trots USAs nya mupp-president.
Mycket fokus på bryn fortfarande, Make Up Forever kommer med en helt ny bryn-kollektion. Och det är ju bronzingtider snart så Benefit bjuder på en Hoola i en ljusare nyans (svinbra!) och – tada! – i form av ett stick.

Men här är den härligaste nyheten: Becca kommer till Sverige och Sephora.

Behövs en liten re-cap? Becca är australiensiskt (makeupartisten Rebecca “Becca” Morrice Williams ligger bakom) och nyckelorden är naturligt och foundations. Allt med foundations och concealers och en “naturlig glow”. Jag känner till dem väl eftersom jag pendlar till USA där de är stora. Och inte så konstigt, i Kalifornien är ju solen och surfandet lika stort som i Australien. Så där handlar det ju också om solskydd, vattenfasta foundations (!) och eternal glow.

becca
Foundations är den absoluta grunden och stommen i märket och de är riktigt fina (även om de allra flesta rör sig i det väldigt täckande spåret, inte så många lättare) men stjärnprodukterna som seglat upp som bubblare är alla produkter som ger glow, som highlighters i cremeform, flytande form och puderform. Alltså från mer bronzig glow till ljusare pärlemor.

802c014e25b49155a6207e0beeeacddb
Har man någonsin drömt om att se ut som en solkysst surfbrud från Sydney  så kan den drömmen gå i uppfyllelse nu. Eller i alla fall i februari då produkterna kommer till Sephora i Stockholm.

Slideshow-Becca
Ögonskuggorna är såklart ytterst användarvänliga både i färg och textur, silkiga och i matta, naturliga färger. Varför krångla?
bca041_becca_ombrerougeeyepalette_1560x1960-sros5Priserna är väl lite på den dyra sidan men produkterna är å andra sidan superbra och dryga.Man hade inte korrekta priser på eventet men foundations ligger på runt femhundra.
Äntligen goda nyheter ändå, denna gråa start på 2017.

 

Etiketter None

En kommentar till “Välkommen, australiensisk surfarhud!”

  1. Fuzzy
    on Jan 21st, 2017
    @ 11:54 am

    Thank God för lite vårnyheter (har redan vårkänslor)! Blir extremt sugen på Hoola i ljusare färg, har aldrig contourat men kan va kul att testa. Sephora äger! Hoppas dom kommer ihåg oss i Gbg också.. Tänkte testa BBcream nu till våren/sommaren – jag är super blek och fräknig men vill jämna ut ansiktsfärgen lite. Har spanat på Dr Jart och Laura Mercier men tror inte dom är ljusa nog. Har du tips Fifty?

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen