Fifty Scents

Ny favorit: Prep Step!

BM

Vad är det man vill att en primer ska göra egentligen? Alltså, hur skulle den ultimata primern vara, om man fick drömma helt fritt?

För det första skulle man ju vilja att den jämnade ut huden så där lent och vackert så att det blev en ren fröjd att använda annan makeup sedan. Det måste väl ändå vara grundkravet.

Sedan skulle det förstås vara härligt om den också mattade lite, inte glänste, och om den – nu siktar jag riktigt högt – också var parfymfri och innehåll lite vårdande grejer? Men det får man väl inte säga i det här landet etc.

Men hey, hey, hey! Vad har vi här? Prep Step från BareMinerals är en perfekt liten primer som förutom alla de önskvärda egenskaperna också har högt solskydd. Utan att huden blir varken fet eller vit!

Den här parfymfria primern är en ren fröjd att använda, alltså verkligen. Blev så vansinnigt glad när jag hittade den. Jag är dessutom tillbaka i Kalifornien just nu och måste tänka solskydd varje dag igen. Prep Step är ganska tunn, men jag skulle kanske inte kalla den rinnig även om det är nära. Tunn, fin, lättarbetad. Och som en liten extra bonus, som om allt detta inte vore nog, innehåller den skyddande antioxidanter också.
I och med att den ger ett hyfsat matt resultat och i och med att den är väldigt lätt i konsistensen passar den ett stort spektrum av hudtyper, från fet till den som ligger på gränsen till torr. Eller så passar den torr hud dessutom om denne får lite fukt på sig innan.

Priset ligger på runt 400 kr men här är den på rea.

Etiketter None

2 kommentarer till “Ny favorit: Prep Step!”

 1. Ulla-Marie
  on Feb 2nd, 2017
  @ 6:49 am

  Hej Beautyexperten!
  Jag är i vissa sammanhang grovt slösaktig och i andra en snåljåp. Lägger (kanske tyvärr?) lite pengar på hudvård. Om jag nu skulle fläska i med en créme som sägs ta bort pigmentfläckar, kommer den att hjälpa? Om ja, kommer resultatet att hålla, dvs har en blekt pigmentfläck blivit blekt forever om jag därefter flitigt impregnerar den med solskyddsfaktor eller är det bara konstgjord andning? Och om jag ska slå till – vilken?
  Undrer,
  Ulla-Marie

 2. Karen
  on Feb 2nd, 2017
  @ 6:51 pm

  Brukar hålla med dig men köpte själv denna häromdagen och har inte riktigt samma upplevelse som du. Har kombinationshy (normal/fet) och på mig glänste denna mer än MACs strobe cream. Inte ett uns matthet. Sedan gillade jag dock att den var lättarbetad och passar bra en dag utan foundation men man ändå vill ha något utjämnande. Den var också klen som primer, efter lunch var jag riktigt glansig i ansiktet och var tvungen att bättra på min foundation. Men alla produkter funkar ju olika beroende på användare 🙂

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen