Fifty Scents

Sugar, sugar

Dior-Lip-Sugar-Scrub-Sweet-Exfoliating-Balm
Egentligen är jag inte så mycket för gimmick-produkter. Nymodigheter lämnar mig kall. Och jag har undvikit läppscubs så länge jag kunnat nu, jag ser inte poängen. Borta de våta läpparna mjukt med en frottéhandduk istället! Plus att man slipper en massa kladd och korn och grus och allt vad det nu är.

Men det här var ju innan jag stiftade bekantskap med Diors Sugar Scrub. Bekantskapen var motvillig initialt, från min del. Men så där kan man ju inte hålla på.

Nej, det kan man inte för Sugar Scrub är faktiskt ljuvlig. Ett lip balm, som ett Lypsyl i konsistensen ungefär, med små, små scrubkorn av socker (!) som smälter på läpparna. Nej, det smakar inte sött. Ja, de skrubbar lite sådär lagom. Men det lilla skrubbet i kombo med det mjuka balsamet känns ändå som en liten kärleksförklaring till läpparna. Sådan lyx!

Dior Addict Lip Sugar Scrub kostar 360 kr.

Etiketter None

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen