Fifty Scents

Rosor på alla hjärtans (och på kinden)!


Vem vill inte ha härliga, dramatiska kinder på alla hjärtans dag, tänkte jag. Eller vilken dag som helst för den delen. Se ut som Diana Ross eller Bianca Jagger och bara äga. Jag älskar tanken på röda kinder, ett knallrött svep över kindbenet och bara kindbenet.

Så jag köpte den helt ljuvliga paletten NARSissist Unfiltered I från Nars. Jag gillar Nars väldigt mycket, inte bara kvalitén men också blandningen av dramatik och ren och skär bas. Här föll jag för den glowiga bronzern, den vackra korallen och självklart den tomatröda blushern. Att paletten kostade 59 dollar och att jag egentligen är alldeles för ljus för minst tre av färgerna valde jag också att strunta i.

NARSissist-Unfiltered-I-Cheek-Palette

Nu var det kanske inte bästa valet men den vackra mörkrosa nere i vänstra hörnet funkar fint som ögonskugga, den lila bredvid likaså. Men den där helt och hållet fulla användningen och de fantastiska kinderna jag sett framför mig fick helt enkelt utgå.

Istället, eftersom jag är jag och så är det med den saken, köpte jag version nummer två: NARSissist Unfiltered II, som är för ljusare hy.

NARSissist-Unfiltered-II-Cheek-Palette

Behövde jag en hel palett till? Nej.
Hade jag 59 dollar som bara låg och skräpade? Nej.
Men de är ju limited edition, de är så vackra och man får sex vackra nyanser på samma gång! Ja, ni vet hur det brukar låta när man “resonerar” med sig själv.

Så nu sitter jag här med två blush-paletter, båda enormt vackra. Och försöker komma på hur ag sa använda upp 12 olika blushers. Som tur är så gillar jag blushers, jag älskar en kall rosa högst upp på kindbenet som en liten cirkel. Jag räds inte highlights eller skimmer heller, så där ligger Unfiltered II bra till. Och så tänker jag helt optimistiskt att nu när jag är i Kalifornien så kommer det ändå inte dröja innan jag får lite färg (jo, klart jag har solskydd) och då funkar bronze och skimmer bra. Så allt som allt – 120 dollar spenderade på blushers…får väl vara värt det?! Grattis till mig på alla hjärtans!

Etiketter None

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen