Fifty Scents

Chanel cruisin’


Chanels Les Beiges har gått från icke-skimriga bronzingpuder till en hel liten kollektion med brozers, foundation och krämrouge. Sommaren 2017 kompletterar man med ännu fler produkter. Les Beiges Poudre Belle Mine Ensoleillée har guldigt men diskret skimmer gömt i pudret. Men räds icke! Guldet är finfördelat och skänker kindbenen en fin glow. Kostar 580 kr.

Kanske är det för att jag befinner mig i Kalifornien just nu men jag blir alltid glad när en sommarkollektion innehåller äkta sommarfärger – nude, korall, persika och heta, guldiga accenter. Jag gillar att detta är Cruise Collection.

Visst, det är inte den svenska sommarens färger direkt men vill man prata om makeup som aspirerande och att förstärka det egenskapade jaget så kan man väl låta guldig bronzer och koralligt läppstift uttrycka ett hopp om sommar vid glittrigt vatten och skuggor som darrar av värme.

Sedan är det en tragedi att dessa vackra sheer läppstift inte hänger med till Sverige men för den som befinner sig utomlands i sommar (eller efter 18 april) bör hålla ögonen öppna. Jag menar kolla denna nude! Jag befinner mig på den mer svagare och fegare delen av läppstiftsanvändarna, de som föredrar sheer färger och kanske glosss. Som gärna bara lägger till en hint av färg snarare än heltäckande.
Jag är också av åsikten att nude är fantastiskt när det bara anas, som gloss eller bara som en nyans på läppen. Detta är den heliga graalen.

Etiketter None

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen