Fifty Scents

Länge leve grönt!

Har blivit vansinnigt förtjust i grönt. Charlotte Gainsbourgs fel naturligtvis. Hennes gröna eyeliner i NARS-kollektionen är ren perfektion. En mossig khakigrön, som dessutom glider längs fransarna som om den var gjord av sirap. Man kan bli rörd för mindre.

Min allra första ögonskugga var en liknande färg, en matt och torr mossgrön sak från The Body Shop. Jag tyckte 79 kr för en ögonskugga var vansinnig lyx, mamma köpte den åt mig eftersom jag skulle resa iväg på ett utbytesår och ville att jag skulle känna mig fin. Användes sparsamt eftersom man är sån i tonåren, åtminstone var jag sån. Spara på klistermärken, inte använda dem. Och så vidare. Idag är jag ju precis tvärtom – bästa sättet att ta hand om en parfym, ett plagg, vad som helst är att använda det och älska sönder det.

Det kommer jag antagligen också göra med den här gröna eyelinern från Smith & Cult när den kommer till Sverige. Många av de andra färgerna finns redan (en underbar blå!) men den gröna hör tydligen hösten till. Och alltså, de är verkligen svinbra. Tunn, fin pensel och klockrena färger. Och – sitter hela dagen, till och med i regn, snö och allt annat som hör tossigt vårväder i Sverige till. För 298 kr kostar den lika mycket som min andra favorit Dior ArtPen. Fördelen med S&C är att den sitter längre. ArtPen är aningen mer lättarbetad, så kanske bättre för en NOOB eller någon som vill ha tunnast, tunnast möjliga liner.

Grönt är en så bra färg, tycker jag. Så kontrasterande och lugn. Alltså, khaki mot bronze eller brun ögonskugga är så himla nice. Khaki mot kalla rosa kinder är också superfint. Älskar grönt nu.

Etiketter None

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen