Fifty Scents

USA-avundsjuka

I avdelningen Saker som borde finnas i Sverige sorterar jag in Blushington, en makeup-studio där man betalar 250 dollar i månaden (typ strax under 2500 kronor) och kan glida in när man vill för en sminkning. Vissa kommer varje dag innan jobbet, andra några kvällar i veckan innan en dejt.
Bra märken också: Becca, Kevyn Aucoin och Stila. Nu tyckte jag att de sminkade mig lite VÄL hårt men idealen är lite annorlunda här i LA jämfört med Sverige i stort. Och man kan ju be dem tona ned. Istället för att spackla foundation. Men färgerna de valde var superbra och bara tanken på att varje morgon glida ned i en sån där stol och få en kopp te serverad medan man görs snygg för dagen hör till min bild av paradiset.

Etiketter None

En kommentar till “USA-avundsjuka”

  1. Jessica
    on Jul 6th, 2017
    @ 6:06 am

    Så grymt, nu vill jag bara ha det så. Mejkstund med te varje morgon. Kan tänka mig att växla med hår också. Drömmigt ✨

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen