Fifty Scents

This just in!

Kollar på House of Cards och ser att Claire Underwood lite okaraktäristiskt bär Penhaligon’s. Den gröna är Lily of the Valley (som ju alltså doftar liljekonvalj) och den rosa är Elizabethan Rose. Två mesiga val för her ladyness. Nog för att hon i ämbetet måste klä sig elegant och sharp men nog kan hon väl kosta på sig att ZING-a lite med doftvalen?

Etiketter None

En kommentar till “This just in!”

 1. Emilie
  on Jul 17th, 2017
  @ 9:10 am

  Det skulle kunna vara ett medvetet val, lite ulv i fårakläder-style! Tänker att Lily of the Valley skulle kunna funka pga liljekonvalj är ju en rätt skarp och kall blomma samtidigt som den är söt och älskansvärd. Elizabethean Rose luktar dock chintzbeklädd engelsk bed & breakfast, vilket jag personligen älskar, men det känns lite out of character för Claire Underwood. Kanske om en tänker att det kanske skulle kunna vara en nostalgisk doft för henne, typ något hennes ladylike southern belle-morsa eller mormor kunde haft?

  Eller så tyckte rekvisita/scenografipersonen bara att det var snygga flaskor.

  Ser ut att vara en flaska av Sisleys svindyra rosolja på brickan också.

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen