Fifty Scents

Snabb kärleksaffär

En snabb kärleksförklaring bara till denna lilla sommarvän: Butterstick från Kiehl’s. En sak jag alltid tycks vara på jakt efter är ett sheer lipstick eller gloss. Jag är ute efter den där effekten av att kanske eller kanske inte ha färg på läpparna, den där lilla hinten av kulör.
I mitt letande har jag ramlat över Kiehl’s lilla bidrag som inte är dumt alls. Eller jo, det som är dumt är ju priset på 195 kr men ibland får man unna sig. Finns i fem olika färger (och två utan färg), min favorit är Berry som gör läpparna vackert rödfärgade som efter att man ätit en tomteklubba vilket alltid varit effekten jag strävar efter. Den ultimata hinten.
Det där med att de är fuktgivande kan man ta med en nypa salt men de är i alla fall inte uttorkande, och de har SPF25 vilket läpparna tackar för.
Förr om åren köpte jag alltid Fresh färgade läppbalsam av samma anledning – en hint färg, bra konsistens och SPF – men numera finns så många alternativ där ute och som gått om Fresh i både konsistens och sofistikerade pigment. Dessa till exempel.
Effekten av Kiehl’s-stiftet går förresten mer mot matt och lätt glans än glossy.

Etiketter None

3 kommentarer till “Snabb kärleksaffär”

 1. den pyttelilla gudinnan
  on Jul 30th, 2017
  @ 7:16 pm

  Ibland är det ju precis den där effekten man är ute efter, himla gosigt o fräscht! Har tips på andra lite biligare alternativ som ger lite lagom med färg och känns mysiga:
  -Yves rocher läppbalsam med körsbärsdoft: Ser lite ut som om du ätit rödbetor eller jordgubbar eller nåt, återfuktande och framförallt väldigt prisvärt, tror det är typ 19kr.
  -viva la diva superlicious lipgloss, kan med fördel appliceras väldigt tunt för mer naturligt resultat eller tjockare för fin glans och lite mer färg. Känns riktigt krämigt och trevligt på läpparna, har inga klagomål alls. Färgerna hot love och hot lips är mina favoriter, den första ser bara diskret uppiggande ut och den andra är typ mlbb-färg. 65kr tror jag de kostar.

 2. Caroline Hainer
  on Jul 31st, 2017
  @ 9:29 am

  Kära gudinna! Utsökta och bra tips! Jag är personligen allergisk emot läpprodukter med (utpräglad) doft eller smak, men LAGOM FÄRG låter onekligen lockande! Tack för detta! Jag vill prova Viva La Diva! <3

 3. Julia
  on Aug 4th, 2017
  @ 2:15 pm

  Tack för alla dina analyser och tips! Tycker de är grymma (har fortfarande Ambre gris från Balmain som en av mina signaturdofter efter du tipsat om den)!. Men nu till en helt annan fråga, om du testat The ordinary’s produkter? Och i så fall om du hittat någon/några favoriter som du rekommenderar? Tycker deras idé är briljant och hoppas produkterna är likaså.

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen