Fifty Scents

Vad gjorde jag igår (och hur doftade jag?)

Bok ute, releasefest igår. Nu kan allt återgå till det normala. Det vill säga tedrickande, skriva artiklar halvsittandes i soffan för att sedan behöva uppsöka massör, måla naglarna och tröttna på färgen inom ett dygn samt kolla på tv-serier, få dåligt samvete och formulera någon artikelidé som gör att jag kan kolla vidare med gott samvete eftersom jag ska skriva om serien.

Hjulet. Perfektionen.

Mina fingrar har många frågat om. Skoja, ingen har frågat om dem. Men de är i alla fall bättre nu, har läkt på ett Wolverine-besläktat sätt. Helt otroligt. Från att ha haft förband på fem fingrar och inte kunnat skriva räcker det nu med plåster på pekfingrarna. Det hade jag igår så på alla bilder från festen där jag håller upp min bok syns det. Jag tycker det ser fint ut.

Gud, idag är jag helt matt men lägenheten doftar så underbart av alla vackra blommor jag fick! Idag behöver jag faktiskt ingen parfym alls men igår kväll tog jag på mig Noel de Balcon från Etat Libre d’Orange för lugnets skull: kanel, mandarin och ljuva kryddor som för tankarna till jul (precis som i namnet: “Jul på balkongen”). Det är sånt som lugnar mig, inte klassisk lavendel eller ylang-ylang. Juldofter, varma kryddor. Sprayade på både armar och hals. När någon sedan frågar mig vad det mest extravaganta plagg jag någonsin köpt är ska jag svara “en sovskjorta i siden från Oliva von Halle, som numera också doftar kanel och mandarin.”

Etiketter None

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen