Fifty Scents

Goda nyheter!

Och nu över till några riktigt bra nyheter! Blev glad när jag läste att KICKS har inlett ett svinbra samarbete med Stockholm Vatten och Avfall som går ut på att man kan lämna in miljöovänliga produkter och tomma förpackningar hos KICKS så ser de till att det tas om hand ordentligt.

Det kan handla om Nagellack, hårborttagningsmedel, hår- och brynfärg, parfym, skönhetskrämer, läppstift och sprayburkar. Saker som dels tack vare olika material i en och samma förpackning gör det svårare att återvinna, och dels ingredienser som i nagellack och sprayburkar som kan vara att betrakta som rent miljöfarliga och faktiskt ska lämnas till miljöstation.

Men nu slipper man en tripp dit och kan istället glida in till närmaste KICKS med sina burkar och flaskor. Det spelar heller ingen roll vilket varumärke man lämnar in, eller om de köpts på KICKS eller annanstans.

Än så länge är det inte alla KICKS-ställen som tar emot men väl en bra knippe. Inledningsvis i Stockholm:

Mood-gallerian, Gallerian, Hornstull, Ringen, Fältöversten, Fleminggatan, Globen, Högdalen, Kista, Farsta, Skärholmen och
Vällingby.

Det här är svinbra nyheter. Jag gläds.

Etiketter None

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen