Fifty Scents

Doft i tidningen

Hey, hey, heeeey…! Ser man på! En annan är intervjuad – tillsammans med två andra doftentusiaster – om parfym i senaste Daisy Beauty som finns ute nu. Vi berättar om dofter vi gillar och varför. Och tipsar om fem mästerverk.
Det syns inte alls på bilden, tack vare proffsigt hår- och makeup-team, att jag är förkyld och har feberfrossa på bilderna. Inte har jag tvättat håret heller men med en duktig stylist och bra torrschampo så…
Den fina blusen är av siden, helt misshandlad i tvätten av mig, och en trotjänare. Säkert tio år gammal. Kändes så kul att få ta fram den ur garderoben igen. Det är inte superofta jag har vitt på mig men nu var det ett önskemål.

Så här ser tidningen ut, som är ute nu. Om man går vilse på typ Pressbyrån. Känns bra med Alice på omslaget, hon Instagrammade förra året om att hon på att läsa Åsneprisen. True fact.

Etiketter None

En kommentar till “Doft i tidningen”

  1. Moa
    on Dec 16th, 2017
    @ 3:50 pm

    Åh då ska tidningen genast införskaffas! Gillar din blogg mycket. När jag ramlade över den på Rodeo så läste jag mig bakåt i arkivet så långt det gick typ. Var ett helt annat sätt att skriva om skönhet än vad man var van vid då. Sparkade också igång mitt parfymintresse. Så tack för den tid du lägger som gett mig många fina stunder!

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen