Fifty Scents

Strålande gula dagar!

Efter en sådär nära på komiskt hektisk vecka inne på redaktion sov jag i något dygn efter att tidningen var lämnad. Sedan unnade jag mig en manikyr och pedikyr.
När det gäller nagellack är jag oerhört konservativ, jag använder i stort sett aldrig någonting annat än de kulörer man kan hitta på den röda skalan – från mörkrött via klarrött till orange, till rosa. Kanske var det post-lämningstressyrseln som talade, kanske såg jag klarare än någonsin men jag valde knallgult till naglarna på både tår och fingrar och känner hur humöret lyfter varje gång jag ser på dem.

Det kom inte heeeeelt från ingenstans, Chanels stora nagellacksfärg för säsongen är just knallgult. Giallo Napoli (“Napoligult”) glädjer just nu Chaneldiskar världen över.
Även Mavala lanserar en gul liten rackare, för den som inte vill lägga tre hundra på senaste flugan. Och givetvis finns gult i sortimentet sedan tidigare hos OPI och Essie, till exempel.

Jag vill slå ett slag för en gul vår, känner jag. Snyggt till jeans, snyggt på bleka fötter och solbrända fötter. Jag som har svart eller mörkblått på mig ungefär sju dagar i veckan tycker att knallgult klatchar underbart. Förhoppningsvis blir det synergieffekt här – humöret stiger, jag byter ut fler och fler mörka plagg i garderoben och blir en ny, härlig och superglad människa. Bra gjort, Chanel.

Etiketter None

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen