Fifty Scents

Och så lite tacksamhet

Åh, jag har fått oerhört fina kommentarer från er. Jag vill dels passa på att tacka och dels berätta, kanske för nytillkomna lyssnare, att det känns så oerhört viktigt och fint med ert förtroende.
Till exempel så tackar en underbar läsare för råd som inte känns sponsrade. Trogna läsare vet detta men det känns ändå viktigt att påminna att jag tackar nej till alla former av “samarbeten” på min blogg. Jag kör inte ens utlottningar av produkter.
Förfrågningarna kommer då och då och det är ju smickrande att företagen är intresserade av både mig och er. Men för att hålla en slags ton och för att försöka förhålla mig till en industri jag ändå är rätt insyltad i eftersom jag bevakar den så tackar jag helt enkelt nej. Inte en betald länk, inte en enda utlottning.

Jag har gjort samarbeten med två företag tidigare, när jag hade en annan plattform på Rodeo. Det är ett företag med en affärsidé. Detta är en privat blogg.

Etiketter None

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen