Fifty Scents

Skönhet på film

Det är alltid kul att se vilka skönhetsprodukter man antingen produktplacerar eller bara låter vara med i förbifarten i filmer. Jag såg precis Ocean’s 8 och ser att Diana Vreeland-parfymen Devastatingly Chic figurerar. Även om man är diskret med etikett. Vet inte om folk kommer flockas direkt…jag tycker den är ytterst medelmåttig och tror Vreeland själv hade blivit sjukt besviken på hela kollektionen som är vacker att se på men helt menlös i parfymväg.

Vidare använder Sandra Bullock Diorshow-mascara, produkter från YSL och Bobbie Brown. Och det kan väl matcha hennes karaktär, inga problem där.

Värre var det när jag såg Sex & the City-filmen och även uppföljaren där vi ska tvingas gå på att Mr Big använder Fahrenheit från Dior. Skulle inte tro det. Att Miranda uteslutande använder Bvlgari-produkter är väl okej om än inte klockrent (är övertygad om att hon hellre bär Rive Gauche från YSL).
Att Carrie har NARS-grejer i ett avsnitt känns däremot helt rätt. Även om det förvånar mig att hon har puder. Men detta var ju iofs på 90-talet då puder fortfarande var en stor grej…

Men min allra mest underhållande filmobservation var i filmen Hulken (2008) där Liv Tyler ägnar en hel scen åt att verkligen, verkligen visa upp sitt Givenchy-läppstift. Märket hon är (eller var) ambassadör för…Hon häller ut innehållet i sin handväska på en säng (gissa vilket märke på produkter som syns i bild), tar upp ett läppstift och säger “kan jag inte ens få ta med det här om vi ska fly?” eller något liknande.

Fullt så osannolikt är det inte att Sandra Bullock/Debbie Ocean handlar Diana Vreeland-parfym förstås. Men ändå uppseendeväckande.

Etiketter None

2 kommentarer till “Skönhet på film”

 1. J
  on Jun 29th, 2018
  @ 2:56 pm

  Hej favvo bloggen, har spanat in några parfymer som jag suktar efter att prova och ville egentligen bara tipsa dig/er alla! Tyvärr går bara att beställa inom USA & Canada :((( gråååter!!
  Iallafall kan verkligen tänka mig alla parfymerna på hemsidan, dom låter verkligen heeelt amazing.

  Link:
  https://mondo-mondo.com/collections/fragrance

  Bästa / J

 2. Alltheloveandpoison
  on Jul 16th, 2018
  @ 7:29 am

  Även Natalia Portman frontar tydligt med en Givenchy-puderdosa i ”V for Vendetta”…

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen