Fifty Scents

Miniintervju med mig…

…i Damernas värld. Alltid roligt att bli kallad skönhetsproffs förstås, även om journalist stämmer bättre. Och författare, antar jag.
Det som hänt sedan denna publicerades är att jag tar tillbaka Eyeko-fransböjaren. Jag har haft Shu Uemuras i en evighet och tänkt att det är väl inte så himla stor skillnad på böjare och böjare. Eyekos funkar super bra tills den inte gör det. Tills plastranden faller av och fransarna hamnar i kläm. Vilket sker bra mycket snabbare än med Shus.

Etiketter None

En kommentar till “Miniintervju med mig…”

  1. Cecilia
    on Jul 18th, 2018
    @ 6:16 pm

    Du, min skönhetsguru, vad fanken ska jag göra med mina pigmentfläckar i ansiktet? Förra sommaren var de så diskreta att jag inte brydde mig, men nu har de blivit stora och många och inte alls bekväma att leva med. Gissar att de dämpas när hösten kommer men skulle gärna få tips om något annat?

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen