Fifty Scents

En liten text om fashionabla vattenflaskor

Bkr gör vattenflaskor som ska vara så pass fashionabla och trendiga att man ska kunna ha dem som en accessoar. Man ska gilla att kånka omkring på dem och förresten kommer färginspirationen från olika kläder man ser på catwalken.

S’well är ett annat företag som klappar sig själva hårt på axeln eftersom deras kreationer gör att vanliga, intelligenta människor fyller på deras vattenflaskor istället för att köpa vattenflaskor av plast på 7-Eleven och sedan slänga dem i skogen.
Flaskorna kostar strax över och strax under 500-lappen men då får man “design” på köpet.

För tillfället befinner jag mig i USA där man är kommunist om man återvinner och där vattnet i kranen är i det närmaste odrickbart så här kanske det eventuellt finns ett behov av en svindyr vattenflaska (som dessutom är tung) att kånka runt på. Att den måste kosta fem hundra däremot är väl inte självklart. Och är det så miljövänligt att föra in ett säsongstänkande bland flaskorna, att de ska matcha senaste outfits från catwalken och what not?

Etiketter None

En kommentar till “En liten text om fashionabla vattenflaskor”

  1. den pyttelilla gudinnan
    on Sep 26th, 2018
    @ 1:59 pm

    Känns som att det i vissa kretsar har blivit så att man försöker vara “medveten” genom att frenetiskt undvika plast, till och med kasta ut alla plastsaker man äger och köpa nya i andra material. Man slutar dock inte med sin slit och släng-livsstil och börjar inte återvinna. Ser också många trendiga företag som stolt säljer juice och allt vad det är i glasflaskor, som sedan slängs så fort innehållet är slut. Jag fattar att det råder mycket okunskap, men kom igen. Flaskor i glas och metall försvinner inte heller i naturen.

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen