Fifty Scents

Skönhet är också kultur

Jag pushar nog lite för sällan för mina texter. Men jag blir verkligen extra glad varje gång dags- och kvällstidningarna ser att skönhet också är kultur. Som här. Heja Aftonbladet som fattar vad jag försöker göra.

Etiketter None

3 kommentarer till “Skönhet är också kultur”

 1. den pyttelilla gudinnan
  on Nov 26th, 2018
  @ 6:35 pm

  Vilken intressant artikel, och jag håller verkligen med! Jag är inne på liknande ämne i B-uppsatsen i genusvetenskap som jag precis påbörjat. Du är en inspiration.

 2. Caroline Hainer
  on Nov 28th, 2018
  @ 3:00 am

  Så oerhört kul och rörande att höra. Tack! <3 (Och lycka till med uppsatsen!)

 3. ak
  on Dec 13th, 2018
  @ 2:13 pm

  Lite sen på inlägget här. Naturligt onaturligt. Onaturligt naturligt. Bra artikel där. Pusha oftare för dina texter <3 Övervägt att samla i bokform? Och så nyfiken jag blir på din B-uppsats Pyttelilla Gudinnan, lägg ut, lägg ut! Några väninnor o jag pratade om den gemensamma o erbarmliga erfarenheten i tonåren, att få höra med sminket på, att vi inte behövde det där *spacklet*, bara ordvalet, ehrm, att vi var mycket finare utan osv. Sagt av pojkvän, manlig bekant, manlig lärare, manlig släkting m.fl. Mönstret var symmetriskt. Vi kunde inte dra oss till minnes att en enda person av det kvinnliga könet hade sagt något liknande. Och känslan efteråt. Indignationen. Den kompakta upplevelsen av att känna sig totalt missförstådd.

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen