Fifty Scents

Givmild?

Om man behöver nya tillskott i sin makeupväska eller nödvändigtvis vill ryckas med i Black Friday-yran så föreslår jag att man lägger sina pengar hos Ere Perez. Handlar man under fredagen så går 100% av vinsten (!) till brandmännen och brandkvinnorna i Australien (Ere Perez är ett australiensiskt märke).
Som ni säkert sett har det brunnit massor i Australien och en enorm andel regnskog har skövlats. Folk har förlorat sina hem, hundratals koalor har bränts till döds.

Hur som helst, handlar man för över 65 euro från deras sida så ingår frakt.

Och produkterna är utmärkta. I alla fall för den som (liksom jag) gillar krämiga, lätthanterliga multiprodukter. Som vill ha naturliga färger på kinderna.

Deras Carrot Color Pots är stapelvara hos mig. Eller, det är inte sant för de jag har är så dryga att jag inte gjort slut på dem ännu. De håller i en evighet men till skillnad från snarlika produkter från rms så torkar dessa inte lika lätt.
Jämförelsen är förresten passande, Ere Perez bygger också på “naturliga ingredienser”, det är därför de är så krämiga. För man drar hårt på oljor och naturliga vaxer.

Färgen “Hello” är i synnerhet smickrande, speciellt till blå kläder. Det blir en fin, naturliga 70-talig look av det hela. Funkar bra på läpparna också. Den har jag ofta.
Healthy” brukar jag ha med mig i gymväskan och använda innan jag lämnar omklädningsrummet och går ut i offentligheten. Därför att man (eh, jag) tenderar att vara rätt så rödkindad då och vid de tillfällena passar en mer neutral, lite kallare färg bättre än favoriten Hello. De kostar 26.50 euro, i samma prisklass som just rms.
De är också förpackade i en liknande liten glasburk med plastlock. Lätta att ha med sig, med andra ord.

Pennorna är gjorda med mycket vax (och en liten del jojoba, namnet till trots) och glider därför underbart mjukt längs fransraden. Vackra färger, alla drar åt det naturligt smickrande.
Vill du handla med mindre dåligt samvete? Här har du en bra chans.

Etiketter None

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen