Fifty Scents

“Personal touch”

Brittiska Marie Claire skriver om hudterapeuter med egna hudmärken

Huh. Lustigt. Själv köper jag hellre min hudvård från en hudläkare eller kemist än en hudterapeut av exakt samma anledning: textur och doft (!) är ingen prio. Att doften i krämen påverkar “välmåendet” stämmer, men det motiverar inte att ha parfym i ansiktet. Ha det på kroppen istället.

Och förresten pratar jag om veganska produkter i veckans avsnitt av Stil i P1 som sändes i fredags.

Etiketter None

3 kommentarer till ““Personal touch””

 1. Dina
  on Dec 11th, 2019
  @ 6:03 am

  Har du testat SkinCitys egna produkter? Parfymfria, rätt aktiva ingredienser och bra pris. För mig som är hyperkänslig vintertid och t.o.m den mildaste hudkräm svider, så funkar 24h rich emulsion suveränt. Det låter mycket som reklam detta, men jag vill ju ändå lyfta mindre svenska företag som faktiskt lyckas med en egen och ärlig kollektion.

 2. Caroline Hainer
  on Dec 12th, 2019
  @ 9:56 am

  Dina! Det har jag inte, jag har försökt att komma i kontakt med deras pressavdelning flera gånger nu. Ger upp. Så bra att du hittat en produkt som funkar! Jag har fått supertorra partier eftersom jag kört lite retinol. Jag öser på med Drunk Elephant-fukt och stänger in med olika oljor (jojoba, marula) och squalene. Man gör vad man måste…

 3. Lena
  on Dec 12th, 2019
  @ 1:28 pm

  Hej, Acasia har en fantastisk kräm och en mask. Har en bråkig känslig hud. Men detta är fantastiskt fina produkter. Rekommenderar verkligen att testa ☘️

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen