Fifty Scents

Gucci (nej, inte det Gucci)

Min kompis frågade mig om Westman Atelier. Eller, det har förresten flera kompisar gjort men det var först då jag hade smitit in på Cow tillräckligt många gånger för att ha fingrat på allt förutom mascaran.

Det var med viss smärta som jag svarade så här om Westmans foundation: “Det finns många likvärdiga men ingen som är lika bra”. *
Detta är min åsikt. Min officiella åsikt och den jag står fast vid.

Smärtsamt eftersom stiftet kostar 770 kronor. Det här stiftet från Bobbi Brown, till exempel, ligger just nu på runt 300 kronor och är också 9 g. Men Browns är rätt så vaxtung, medan Westman förlitar sig mer på oljor. Hon lägger den fantastiska ingrediensen squalane innan det syntetiska (därmed veganskt, för de som föredrar) vaxet. Det blir en något följsammare och glidigare produkt. Medium i täckning.

Själv tycker jag den stora stjärnan – själva huvudnumret – är den här highlightern. Lit Up Highlighter Stick. Gjord för alla oss som vill ha dewy skin men inte är helt inne på skimmer, bronzerskimmer eller lätt glitter. Utan hellre har en liten markering med den typen av följdsam, ljusreflekterande highlighter som påminner om olja eller gloss. Med ett pris på 550 kronor får den dessutom ses som fyndet i sammanhanget. Om det är en highlighter man behöver i sitt liv. Ibland gör man det.

Etiketter None

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen