Fifty Scents

Make love, not hate

Ger för övrigt kärlek till Gwyneth på alla hjärtans dag i en artikel jag rekommenderar. Eller, artikel och artikel. Mer personlig krönika skulle jag säga.

<3

Etiketter None

2 kommentarer till “Make love, not hate”

 1. H
  on Feb 18th, 2020
  @ 7:39 pm

  Fråga till min skönhetsguru! Har länge länge haft problem med akne, men sedan ett antal år är min hy okej tack vare bha, basiron och minutiös och snäll rengöring.

  Har dock, kanske just på grund av denna behandling, lite rödaktig hudton i ansiktet (betydligt rödare än på halsen). Har du något tips på hur jag kan motverka detta? Kanske med hudvård, eller med någon typ av täckande produkt? Gärna då en produkt som är snäll mot aknebenägen hud 🙂

 2. Hanna
  on Feb 19th, 2020
  @ 5:28 pm

  En fråga till till skönhetsgurun! Jag tycker idén om att köpa produkter i fast form, tex. shampoo och dyl., är strålande för att slippa bära hem vatten och på så sätt bidra lite mindre till klimatbelastande förpackningar och transporter. Mitt problem är att jag enbart stött på sådana som har en massa doft/parfym i sig. Jag vill ha sådana produkter fast utan en massa tillsatta doftämnen och parfym! Har letat men tycker det är svårt att hitta, de flesta doftar som sagt alldeles för mycket för mig som vill ha schampoo och andra liknande produkter utan parfymer i. Vet du några? Som är bra? Tack på förhand!

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen