Fifty Scents

Dyra tvålar

Det är fantastiskt hur jag rationaliserar mina köp nu för tiden. Jag köper i stort sett bara dyra, ekologiska tvålar eftersom man ju ska tvätta händerna. De blir använda. De går åt.
Alltså kan jag köpa dyra, ekologiska tvålar.

Varför inte köpa billiga, ekologiska tvålar?

Jag hänvisar till William Morris berömda filosofi om att bara omge sig med saker som är användbara eller vackra. Helst båda, om det går. Och dessa små konstverk från engelska Savon Stories skänker faktiskt livsglädje. Hantverk, småskalig produktion och fina ingredienser. Små konstverk, som sagt. Jag har köpt på mig alldeles för många men de fyller också en fin, prydande funktion. De ligger på en bänk och får mig att tro att jag bor i en vit engelsk stuga med halmtak.
När jag faktiskt är hemma och sjuk i karantän. Ja, mest sannolikt med covid-19 om än i lindrig version.

Då håller man fast vid det som påminner om det vackra och fria.

Etiketter None

En kommentar till “Dyra tvålar”

  1. ak
    on Apr 16th, 2020
    @ 11:50 am

    Först av allt, krya på dig<3 Det brukar väl skrivas sist men känns viktigt riktigt att skriva det direkt. Läste precis ditt nya inlägg och inser till min förtjusning att jag kommer lägga ner ännu mer bedräglig tid på tvålorgier, nu även tillsammans med Savon Stories. Annars, mellan förhoppning och förbannelser, det är en sådan release att besöka din blogg. Efter ditt förrförra inlägg uppfylldes jag av en enorm munterhet inför att fullkomligen grotta ner mig i alla vackra handfasta tvålar som finns där ute. Och Claus Porto. Åh. En tvål är redan på ingång och kommer inom kort vila vackert på mitt handfat. En doftkombo av sallad, gurka och äpplen. Vad kan gå snett? Jag föll för utsidan. Händer ibland. Eller var det vårkrispigheten? Nåväl. Det om tvål. Men alltså den lilla runda röda från Westman Atelier. Smartast o snyggast. Tack för att du påminner om skönheten. Och njutningen<3

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen