Fifty Scents

Tips för svångremmen

Jo, nu så här innan jul och allt så kan det kanske vara på sin plats med några budgettips?


2. Max Factor Real Brow Fill & Shape Pencil
Krångligt namn på en okomplicerad produkt – en bra ögonbrynspenna som till skillnad från 95% av alla ögonbrynspennor inte har en liten borste i andra änden utan istället en mjuk kudde som blandar ut färgen till en jämn och fin skugga. Jag är mycket förtjust i denna, passar bra om man inte är ute efter skarpa drag utan en mjukare båge. Och så kostar den runt hundringen. Dock: ingenting för den som bara vill ha lite lätt färg, denna är kraftig.

3. Lumene Stay Weightless Foundation
En bra, medeltäckande produkt med halvmatt finish. Mineralsolskydd (alltså zinkoxid) på 30 SPF ger också plus i kanten, liksom de tio färgnyanserna som går från “Ultra Light” (och den är verkligen vad den heter) till “Deep Rich” som är mycket mörk. Tuben är gjord av återvunnen plast. Men framför allt är detta en bra produkt, en bra foundation – som dessutom bara kostar 209 kr för 30 ml. Jag har använt den en del under hösten.

3. 3 x tvål från Iris Hantverk
Fina, mjuka och otroligt väldoftande tvålar som räcker länge. Finns i en utformning med morot, mandel och aprikos som är lite mer kroppstvålar. Den med aprikos har till exempel små scrubkärnor i sig.
Den här med lavendel, vallmo och citrongräs (alla doftar ljuvligt) är min favorit. Krämiga, ändå dryga och mjuka. Kostar 200 kr för tre stycken.

Etiketter None

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen